Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Sixty60
Mountainbiking en trailrunning
Nieuws

Gratis Schwalbe bandenset naar keuze!

dinsdag 10 mei 2016

Schwalbe - Europa's grootste producent van fietsbanden en partner van Sixty60 - stelt één gratis set banden beschikbaar voor deelnemers aan Sixty60. Onder de inschrijvers voor Sixty60 verloten we een bandenset naar keuze. Kom je als winnaar uit de loting dan kies je zelf welke banden bij jouw bike en rijstijl passen. Klik hier voor het complete assortiment van Schwalbe. 

 

Kans maken? Schrijf je dan snel in voor Sixty60. De inschrijving sluit op woensdag 18 mei. De prijs wordt 21 mei uitgereikt aan de gelukkige winnaar. 
Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

What's Sixty60?

In het kader van het 60-jarig bestaan van de NTFU hebben we een unieke uitdaging voor je uitgezet die zowel op technisch als conditioneel niveau het uiterste van je vraagt. Tijdens Sixty60 leggen deelnemers 40 km op de mountainbike en 20 km hardlopend af. Een pittig parcours voor de echte multisporter. Sixty60 kent drie onderdelen: individuele challenge Sixty60 (40 km MTB, 20 km trailrunning), teamchallenge 40-20 (elke deelnemer neemt één discipline voor zijn/haar rekening) en teamchallenge Sixty60.

 

Niets missen?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Sixty60 en niets missen? Meld je dan aan voor het Facebook event en ontvang wekelijks updates!

 

Contact  |  FAQ  |  Over ons Inloggen