Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Sixty60
Mountainbiking en trailrunning
Nieuws

Startlijst compleet

woensdag 18 mei 2016

De startlijst is nagenoeg compleet*. Je kunt nu al zien hoe laat jij aankomende zaterdag van start gaat. De eerste individuele deelnemers starten om 10.00 uur. Om de 2 minuten zal er een mountainbiker en hardloper vertrekken vanaf de start-finish op Kwintelooyen. Om 10.30 uur starten de eerste teams en om 12.00 uur zitten alle ingeschreven teams op het parcours. De eerste deelnemers verwachten we na 13.15 uur terug op het start-finish terrein. Daar staat een heerlijke BBQ voor hen klaar.  

 

*Eventuele na-inschrijvers worden nog aan de startlijst toegevoegd. 
Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

What's Sixty60?

In het kader van het 60-jarig bestaan van de NTFU hebben we een unieke uitdaging voor je uitgezet die zowel op technisch als conditioneel niveau het uiterste van je vraagt. Tijdens Sixty60 leggen deelnemers 40 km op de mountainbike en 20 km hardlopend af. Een pittig parcours voor de echte multisporter. Sixty60 kent drie onderdelen: individuele challenge Sixty60 (40 km MTB, 20 km trailrunning), teamchallenge 40-20 (elke deelnemer neemt één discipline voor zijn/haar rekening) en teamchallenge Sixty60.

 

Niets missen?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Sixty60 en niets missen? Meld je dan aan voor het Facebook event en ontvang wekelijks updates!

 

Contact  |  FAQ  |  Over ons Inloggen