Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Sixty60
Mountainbiking en trailrunning
Nieuws

Sixty60 groot succes!

donderdag 26 mei 2016

Op zaterdag 21 mei organiseerde wielersportbond NTFU voor de eerste maal Sixty60, een evenement voor de fanatieke multisporter. Ruim 120 bikkels volbrachten individueel of in duo’s over een 40 km lang mountainbike- en 20 km lang trailrunningparcours.

 

Stuk gaan op fantastische trails
In Nederland had je al de keuze uit verschillende run-bike-runs. “Toch is Sixty60 anders,” stelt initiatiefnemer Mark Torsius. “De afstand en het aantal hoogtemeters liggen aanzienlijk hoger en bovendien worden er niet meerdere korte ronden afgelegd maar één lang uitgestrekt parcours van 60 km met één wisselpunt. De fantastische omgeving maakt het plaatje compleet.” 

 

Deze opzet lijkt geslaagd. Hoewel alle deelnemers de eindstreep haalde, ging dat niet overal gemakkelijk. Het zware parcours en de warmte maakten Sixty60 tot een ware uitputtingslag. 

 

Ontspanning na inspanning
Gelukkig werden deelnemers na afloop beloont met een BBQ. De meeste deelnemers maakten daar dankbaar gebruik van. Onder het genot van een heerlijk stukje vlees werd de tocht nabesproken, ervaringen uitgewisseld en bijgekomen van de tocht. 

 

 

Vrijwilligers en partners bedankt!
Het enthousiasme van de deelnemers heeft Sixty60 tot een succes gemaakt. Sixty60 kan echter niet plaatsvinden zonder de steun en inzet van onze partners en vrijwilligers. De organisatie wil hen dan ook nogmaals bedanken voor het fantastische evenement. Wellicht tot volgend jaar?  
 

Tijdens Sixty60 zijn diverse foto's gemaakt. Op onze Facebook pagina vind je een fotoverslag van Sixty60.
Tags:

<< Terug naar nieuwsberichten  

What's Sixty60?

In het kader van het 60-jarig bestaan van de NTFU hebben we een unieke uitdaging voor je uitgezet die zowel op technisch als conditioneel niveau het uiterste van je vraagt. Tijdens Sixty60 leggen deelnemers 40 km op de mountainbike en 20 km hardlopend af. Een pittig parcours voor de echte multisporter. Sixty60 kent drie onderdelen: individuele challenge Sixty60 (40 km MTB, 20 km trailrunning), teamchallenge 40-20 (elke deelnemer neemt één discipline voor zijn/haar rekening) en teamchallenge Sixty60.

 

Niets missen?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Sixty60 en niets missen? Meld je dan aan voor het Facebook event en ontvang wekelijks updates!

 

Contact  |  FAQ  |  Over ons Inloggen