Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Routes
Routes

Sixty60 vindt plaats op de Utrechtse Heuvelrug. De race start op recreatiegebied Kwintelooyen. Dit dagrecreatieterrein is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De omliggende bossen en landgoederen zijn eigendom van diverse grondeigenaren. Daarom zijn sommige delen niet opengesteld voor wandelaars en fietsers, in verband met de privacy van bewoners of vanwege belangen van de natuur. Gedraag je en houd je dus aan de regels!

 

Het MTB-parcours voert voor het overgrote deel over de vaste MTB-routes van Amerongen, Leersum en Kwintelooyen. Op MTBroutes.nl vind je meer informatie over deze routes en kun je GPX-bestanden downloaden. Let op! Wil je voorafgaand aan Sixty60 trainen op deze routes? Zorg dan dat je een vignet hebt. Je helpt dan mee aan het onderhoud en uitbreiding van het routenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. De trailrunning route voert door de bossen rondom Rhenen. Op de MTB-route is één verzorgingspost met sportdrank en de trailrunningroute bevat twee verzorgingsposten met sportdrank. Deelnemers zijn vrij om hun eigen bevoorrading mee te nemen. 

 

Impressie routes

Impressie trailrunning Utrechtse Heuvelrug

 

 

Impressie mountainbiken Utrechtse Heuvelrug

Programma

Sixty60 kent drie onderdelen: individuele challenge Sixty60 (40 km MTB, 20 km trailrunning), teamchallenge 40-20 (elke deelnemer neemt één discipline voor zijn/haar rekening) en teamchallenge Sixty60 (beide deelnemers beoefenen beide disciplines). Hieronder vind je het globale dagprogramma. Sixty60 kent geen massastart. Elke 2 minuten vertrekt er een team of individu. Het exacte programma, de startlijst en uiterste finishtijd maken we binnenkort bekend.  

 

ONDERDEEL START
Individuele Challenge Sixty60 va. 10.00 uur
Team Challenge Sixty60 va. 10.30 uur
Team Challenge 40-20 va. 11.30 uur
Bereikbaarheid

Kwintelooijen is een voormalige zandafgraving tussen Veenendaal en Rhenen. Het gebied is speciaal ingericht voor dagrecreatie met diverse wandel- en MTB-mogelijkheden in de omgeving. Op het recreatieterrein is beperkte parkeergelegenheid. Carpoolen is verstandig en ook nog eens goed voor het milieu! 

 

 

Contact  |  FAQ  |  Over ons Inloggen