Start2Bike
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 
Voorbereiding
Bereid je voor!

Wist je dat 48% van alle wielersporters een andere sport als hoofdsport heeft? Sixty60 is de ideale mogelijkheid om naast het mountainbiken een andere avontuurlijke sport te proberen, zoals trailrunning! Misschien doe je al aan trailrunning maar heb je geen mountainbike ervaring. Om te zorgen dat jij Sixty60 volbrengt, hebben we op deze site enkele tips & tricks. Als deelnemer kun je bovendien gratis aanmelden voor één van de verkenningstochten. Meer informatie daarover ontvang je na je inschrijving. 

Tips & Tricks

Verkenningstochten

vrijdag 29 april 2016
Verkenningstochten

Bereid je optimaal voor met de voorbereidingstochten van Sixty60! Voor deelnemers aan Sixty60 organiseren we op 7 en 10 mei een verkenningstocht zodat je het terrein alvast kunt leren kennen. Opgeven voor deze tochten kan nadat je als deelnemer bent ingeschreven.Lees meer >>

Trainingsschema Trailrunning

maandag 25 januari 2016
Trainingsschema Trailrunning

Mountainbiken en trailrunnen in één evenement. Een leuke uitdaging voor de echte multisporter. Heb je nog weinig ervaring met trailrunning? Geen probleem! We hebben een trainingsschema waarmee je je voorbereid op Sixty60.Lees meer >>

Obstakels rijden

maandag 25 januari 2016
Obstakels rijden

Mountainbiken is offroad fietsen. Je komt dan wel eens een obstakel tegen, bijvoorbeeld en dikke boomwortel of een serie grote stenen. Hoe zorg je er nu voor dat je veilig over deze obstakels heen rijdt? Lees de tips!
 Lees meer >>

Mul zand

maandag 25 januari 2016
Mul zand Op delen van het parcours van Sixty60 heb je te maken met los zand. Check onze tips en leer hoe je omgaat met deze ondergrond zodat je niet onnodig hoeft af te stappen.

Lees meer >>
Tochten

Doe mee aan een van de 2.500 NTFU mountainbike- en racetochten en bereid je voor op SIxty60.

Contact  |  FAQ  |  Over ons Inloggen